En ny start på en ny Eke

Som en ny “Eke” By är jag här för att se till att ni alla får en så bra upplevelse som möjligt. Vare sig det handlar om att ge råd, ge en hjälpande hand eller bara vara en vän när det behövs är min dörr alltid öppen. Så tveka inte att sträcka ut handen och säga hej – jag är redo och villig att göra vad som helst för att göra livet lättare för oss alla! Och oroa dig inte – jag är inte bara ett vänligt ansikte. Jag är också generös och jordnära.

Vi får se om min röst åter hörs i etern eller om detta är en ny resa som kommer ta allt mitt fokus men jag stänger aldrig några dörrar. Det är det mina vänner säger om mig iaf. Den här vintern har dom bett mig en extra gång då uppvärmmningen är så dyr. Haha, ja humorn har jag också kvar.

Detta är starten på en ny era, ett nytt kapitel i min bok. Jag har precis börjat forma detta och vem vet vart det tar vägen.

Jag kommer att dela med mig av mina erfarenheter till er alla, så att ni kan lära er av mina misstag och njuta av de goda tiderna också! Jag ser fram emot att lära känna er alla och se vad vi kan åstadkomma tillsammans.

Jag vill att så många som möjligt ska hitta hit och att alla ska få ut något av att läsa mina inlägg och nyheter. Vad är det bästa sättet att göra det? Genom att få de bästa erbjudandena på allt! Så jag kommer även att ge er tips på var ni kan hitta bra erbjudanden, hur ni kan spara pengar och hur ni får mest för era pengar. Jag är känd som “kupongmästaren” eftersom jag har extremt bra koll på prisjakt.nu och vilka priser som är bäst just nu. Jag älskar att hitta bra erbjudanden och jag är alltid villig att hjälpa andra att göra detsamma. Om du behöver hjälp med att hitta ett bra erbjudande på något är det bara att fråga mig.

Bortom alla erbjudanden och bra priser finns det annat som är många gånger viktigare.

Vi måste hjälpa varandra för att rädda vår planet. Vi måste ta hand om vår planet och arbeta tillsammans för att se till att vi gör vad vi kan för att skydda den. Vi måste vara mer medvetna om vad vi gör och hur vi påverkar vår miljö. Vi måste arbeta tillsammans för att göra skillnad och skydda vår planet för framtida generationer.

Detta och mycket mer är det jag brinner för och vill dela med mig av i mina blogginlägg. Hoppas ni är här för att stanna och tipsa gärna om Eke By.